lunes, 12 de noviembre de 2012

Crónica 11ª xornada

Partido cómodo do Camelle nun campo que notou a choiva ante un equipo moi inocente.
  • CAMELLE: Púrrua, Carlos de Dido (Adrián P., min. 61), Manuel, Valiña, Matías, Varu, Mario (René, min. 54)  Miguel (Buri, min. 67), Jose, Javi Rañal (Sergio, min. 59) e Barreiro (Adrián T., min. 65)
  • CASTRELO:
  • GOLES: 1-0, min. 10 - Jose; 2-0, min. 12 - Matías; 3-0, min. 33 - Javi Rañal; 4-0, min. 51 - Varu; 4-1, min. 67 -  ; 5-1, min. 75 - Matías.

Pouco hai que dicir dun partido no que o Camelle foi moi superior a un Castrelo bastante frouxo, pero cunha actitude e un comportamento dignos de salientar.

Xa ós dous minutos se poido adiantar o Camelle, Javi driblou a Roberto i este derribouno claramente no área, pero o colexiado non pitou nada.Outras dúas claras tivo o equipo antes do primeiro gol de Jose, que aproveitou unha indecisión da defensa para facer o un a cero. E só dous minutos despois un corner peiteado por Carlos de Dido foi remachado por Matías no segundo pau para facer o dous a cero. Entre o segundo e o terceiro houbo catro ocasións claras para o Camelle e unha para o Castrelo, pero sería Javi Rañal, que porfín marcou o gol que leva buscando dende o debut, o que se aproveitaría dun rechace do porteiro a tiro de Varu (o mellor do partido sen duda) tras unha boa internada de Miguel con pase atrás.Seguiron as ocasións ata o descanso cunha boa parada de Purrúa e outra non peor do porteiro visitante a lanzamento de Barreiro.

Houbo menos futbol na segunda metade debido o empeoramento do estado do campo e o carrusel de cambios para que todos os nosos xogadores desfrutasen de minutos, pero seguiuse vendo un partido entretido. Foi Varu o que ós seis minutos poñía o catro a cero cun tiro dende dentro da área. O Castrelo non se rendeu e marcou o seu gol mediado este segundo periodo e ainda dispuxo dun lanzamento ó longueiro cando xa se cumpría o tempo regulamentado, pero antes marcara Matías o seu segundo gol da tarde nun centro de Varu tras un saque en corto dun corner. Tamén Sergio poido facer o sexto, pero o seu lanzamento tras unha boa xogada individual foise ó pau esquerdo da portería visitante.

Salientar unha vez mais a magnifica afección deste Camelle que volveu a ateigar o campo do Rodeiro, que dende que se reinauguruo, vai de cheo en cheo. Asimesmo desexarlle ó Castrelo toda a sorte do mundo nun ano moi dificil para eles como é o da creación do equipo. Ademais contan nas súas filas con ex-xogadores do Camelle de outras etapas como son Roberto, Manolo Insua e Cardeso. Ánimo rapaces.

E por último unha sorpresa para todas as fans do Camelle. Vamos a publicar no facebook do Camelle tres fotos sacadas dentro do vestiario cando os xogadores estaban nas duchas tralo remate do partido. Estade atentas.........................