lunes, 15 de octubre de 2012

Crónica 7ª xornada

Derrota do Camelle en Fisterra dónde un empate podería ser un resultado mais xusto.

• FISTERRA: David, Insua, Dani, Jorge (juanjete, min. 35), Santi (Sheh, min. 60), Juan, Bebeto, Pana, Mario (Eloy, min. 90), Rivas, Cristian.
  • CAMELLE: Purrúa, Carlos de Dido, Valiña, Manuel (Coruña, min. 80), Matías, Iván, Mario, Sergio (Adrián Tajes, min. 65), Jose, Miguel e Javi Rañal.
  • GOLES: 0-1, min. 35 - Miguel, 1-1, min. 38 - propia meta, 1-2, min. 55 - Matías (penalty), 2-2, min. 75 - Bebeto, 3-2, min 90 - Insua.

Ocasión perdida do Camelle para quedar no alto da clasificación despois de un partido bonito de ver en Fisterra.

Moi igualado foi o partido desta fín de samana onde os dous equipos intentaron levar o peso do partido pero ningún foi capaz de impoñerse neste aspecto ó outro. Na primeira metade estivo mais serio o noso equipo pero todo o interesante pasou en oito minutos despois de tímidas chegadas as dúas áreas. A media hora tivo un doble ocasión o Fisterra, pero primeiro Purrúa e despois Valiña desbarataron a clara ocasión do equipo local cando na grada xa cantaban gol. Sen embargo foi o Camelle o que golpeou primeiro cinco minutos despois, e fixoo cun auténtico golazo de Miguel Riveiro que, vendo adiantado ó porteiro, lanzou dende mais de cincuenta e cinco metros para sorprender a todos os que alí estábamos. So tres minutos durou a alegría, pois nunha xogada desgraciada para o Camelle ó intentar despexar un pase en profundidade, foi Valiña o que deviaba o balón dentro da nosa propia portería igualando o encontro.

No segundo tempo houbo dúas partes diferenciadas, o comezo que foi claro para o Camelle con dúas ocasións clarísimas (Javi Rañal nunha internada que picou por riba do porteiro e saiu pegada o pau e Sergio fallando un pase da morte a porta baleira) nos cinco primeiros minutos e poñendose por diante tras transformar Matías unha pena máxima provocada por Sergio; e tralo 1 a 2 no que o equipo se partiu en dous, con moita distancia entre os que defendían e os que atacaban permitindo que o Fisterra convinase mellor. Sen embargo doi nun fallo do noso porteiro no saque dun corner o que deixou o balón franco a un xogador fisterrán para que acadara o empate a media hora desta segunda metade. Non se conformaban ningún dos dous equipos e parecía que calquera do dous se podía levalo encontro ainda que o Camelle parecía fisicamente peor. Cando o tempo chegaba ó fín e con só o tempo de desconto por xogar chegou o gol da victoria local que non foi inxusto como tampouco o sería calqueira outro resultado.

De novo a afeción do Camelle se deixou notar nos campos da costa ateigando unha grada con moito público pero con maioría (e moito mais animosa) camellán.